Det är väldigt många tjejgäng som ser till att komma iväg på Lidingöloppet för en trevlig helg tillsammans där friluftsliv är i centrum. Man kan ju vara lite extra smart när man ändå befinner sig på Lidingö med sina favorittjejer och boka in sig på spa dagarna efter loppet tillsammans allihop! Det är en trevlig idé att kombinera hård terränglöpning med avkoppling på spa och att få vara tillsammans med sina kompisar många dagar i sträck, så se till att försöka göra det mesta av det bästa tillsammans!

Semester

Ofta blir det så att man planerar semester tillsammans med sin familj och ofta hamnar då barnens behov och önskningar i fokus. Att därför se till att spara lite semester och bara fokusera på sig själv och på att njuta av sällskapet av sina vänner är bra som omväxling. Man behöver ju inte välja det ena eller det andra utan man kan se till att planera in både och.

Vill man riktigt slå på stort så kan man boka in Tjejklassikern till sig själv och sina kompisar. Tjejklassikern är ett paket som också kan bokas via Lidingöloppets hemsida till paketpris. Tjejklassikern innehåller följande delmoment; Start i antingen Kristinaloppet eller Tjejvasan/Kortvasan, start i Tjejvättern, Start i Vansbro Tjejsim/Vansbro Kortsim och Start i Lidingö Tjejlopp. Efter att man genomfört dessa fyra lopp inom ett år så blir man en så kallad Tjejklassiker och man erhåller ett Tjejklassikerdiplom som kommer hemskickat till ens adress. Detta kan ju vara ett kul och sporrande löfte både till sig själv och till sitt tjejgäng inför det kommande året.