Manchester United är, har länge varit och tycks förbli ett av de mest kända och bästa lagen i världen med några av de bästa spelarna i världen i sitt ”stall” av spelare. När Manchester United spelar en match så är det sällan något annat än fullsatt på arenan då detta lag lockar både inbitna supportrar till att ständigt komma på matcherna och nya åskådare som är fotbollsintresserade och vill se riktigt bra fotboll.

Hemmamatch

Om man vill se Manchester United spela på hemmaplan så är det Old Trafford som man ska bege sig till. Staden Manchester är en destination som lockar många besökare och staden har fotbollen att tacka för mycket av sin turism. Idag kan man stoltsera med både Manchester United och Manchester City då båda är med i Premier League numera. Manchester City var tidigare ett litet lag som sakta men säkert slog sig fram och tillslut hamnade de bland ”de stora pojkarna” i Premier League.

Manchester är lite av Europas främsta fotbollsstad i dagsläget och för alla som är intresserade av fotboll bör resan till Manchester göras åtminstone en gång i livet för att man ska få uppleva en riktigt genuin fotbollsanda. Det behövs inte någon långvarig vistelse för att man ska komma i rätt stämning då fotbollen och kulturen kring den finns med i hela staden, så en längre weekendresa eller en resa bara över helgen räcker gott och väl för att man ska hinna insupa atmosfären som gjort staden känd.

Old Trafford

Ikonen bland ikoner kan man verkligen kalla denna arena! Old Trafford har fått smeknamnet The Theatre of Dreams och detta är ett mycket passande smeknamn för denna välkända och älskade arena där många historiska fotbollsmatcher ägt rum. Lite rolig trivia är att den allra första matchen som spelades på Old Trafford var mellan Manchester United och Liverpool. Liverpool har och är ju eviga rivaler till Manchester United vilket gör det lite kul att det var just detta lag som man invigde arenan mot.

Old Trafford har plats för hela 75 811 sittande åskådare vilket gör arenan till den nästa största i Storbritannien efter Wembley.

Biljetter till Manchester United