Fillers – för vem?

Att förändra sitt utseende med olika metoder är inte längre särskilt ovanligt. Det finns många skönhetsingrepp man kan genomföra för att förändra sitt utseende, både stora och små. Det handlar om alltifrån operationer till injektioner, och fillers är just en injektion som många använder sig av för att förändra små områden, främst i ansiktet.

Öka volymen

De flesta unga som gör en behandling med fillers gör det för att öka volymen i ett visst område i ansiktet. Vanligtvis är det läpparna som önskas få ett fylligare intryck, men behandling i andra områden så som kind och käkben är också vanliga. Tänk dock på att fillers inte ger ett permanent resultat, behandlingen måste upprepas med jämna mellanrum för att behålla det önskade resultatet. I vissa fall går det att använda fillers för den som vill ändra formen på sin näsa, men detta är något som bör utföras av en läkare istället för en hudterapeut.

Reducera ålderstecken

Fillers kan användas för olika syften och av olika personer i olika åldersgrupper. Många äldre vill undvika ålderstecken så som rynkor och ojämnheter på huden och då kan fillers vara ett bra alternativ. Även vid en sådan behandling tillför man volym för att fylla ut huden, vilket ger ett slätare och mer ungdomligt utseende i ansikte, på halsen eller på händerna.

För dig med hudbesvär

Svåra hudbesvär som till exempel acne kan lämna djupa ärr i huden, något som många upplever jobbigt. Med hjälp av fillers kan man släta ut insjukna områden och få en jämnare struktur på huden, precis som vid en behandling för rynkor och andra ålderstecken. En behandling mot ärr utformas efter din hudtyp och den problematiken som finns och vid väldigt stora eller djupa ärr kan plastkirurgi vara ett lämpligare alternativ istället för fillers.

Det finns såklart inga restriktioner för vem som ska använda sig av vilken typ av fillers. En ung person kan likaväl vara intresserad av att få en slätare hud medan en äldre person vill fylla sina läppar. Behandlingen genomförs efter kundens önskemål och så länge du fyllt 18 år är det fritt fram att genomgå olika behandlingar med fillers.

Kontakta www.fillersstockholm.se för att få reda på mer.

Fillers – för vem?