Håll koll på ditt företagslarm

Ett företagslarm skyddar ditt företag mot både brand och inbrott. Dagens företagslarm är moderna och smarta. Via en app, en applikation till din smartphone, eller via en webbsida kan du hålla koll på vad som händer på ditt företag oavsett var du befinner dig eller vilken tid på dygnet det är.

Du kan till exempel ställa in så att du får en notifikation när din personal larmar på eller av. Du kan även lägga till smarta funktion som är kopplade till appen för ditt företagslarm. Från appen kan du till exempel styra belysningen på ditt företag eller andra typer av elapparater. Dagens teknik är fantastisk och möjliggör många lösningar som kan kopplas till ett företagslarm. Du kan gå in i appen och direkt läsa av händelseloggen för vad som händer på ditt företag. Det kan till exempel vara bra om du vill se vem av din personal som har larmat på eller av idag. De flesta appar för företagslarm finns tillgängliga på App Store, Google Play eller Windows Phone Store.

Larmcentralen finns där för dig

Förutom den smarta appen så är ett företagslarm ofta kopplad till en larmcentral. På denna larmcentral finns specialutbildade operatörer som kan hjälpa dig dygnet runt. Det kan handla om alla möjlig situationer som kan uppstå på ett företag. Larmoperatörerna har varit med om det mesta och vet hur de flesta situationer bör hanteras. De felsta företagslarm är kopplade till larmcentralen med så kallade dubbla kommunikationsvägar. Det betyder att den befintliga bredbandsuppkopplingen på ditt företag är kopplad till centralen, men även GSM-nätet. Detta är bra om det skulle vara ett avbrott i någon av dessa, ett elavbrott eller på något annat sätt en störning. Det säkerställer att ditt företagslarm alltid är uppkopplat och att uppkopplingen är snabb och säker. I händelse av att ditt företagslarm aktiveras så sätter operatörerna in rätt åtgärd. Larmcentralen har ett par nycklar till ditt företag och kan snabbt vara på plats. Oavsett om det handlar om ett inbrott, en brand eller ett strömavbrott så kan operatörerna snabb se till att situationen hanteras. Med ett företagslarm så förhindrar du att problem växer sig större eller att situationer urartar.

Håll koll på ditt företagslarm