Vad är Dr Martens-skor?

Dr Martens är en tillverkare av skor och kängor som sedan länge har funnits på modekartan och än idag är ständigt moderna. Genom sin unika och typiska stil har Dr Martens-skor gjort sig odödliga i modevärlden, och älskas av många användare. Dessa numera ikoniska kängor finns i flera olika utföranden. Från att ha använts som arbetsskor har Dr Martens skor nu utvecklats i många olika varianter. Bland dessa finns t.ex. skor med eller utan stålhätta, höga kängor, låga sommarskor och till och med sandaler. Dessutom tillverkas de flesta modeller också i veganskt fejk-läder. Självklart finns de i en mängd olika färger och mönster. Det finns alltså en Dr Martens-sko för alla. 

4 skäl till att skor från Dr Martens är så populära

  • Skorna är snygga och passar till många olika tillfällen, från arbete och skola till fritiden. Den klassiska looken för tankarna dels till stilrena arbetsuniformer, och dels till alternativa stilar som 70-tals-punk. Dr Martens-skor blir helt enkelt den sko du gör den till genom att matcha med resten av din outfit!
  • Dr Martens-skor är bekväma nog att användas en hel dag, även om du går och står mycket. Den mjuka sulan ger foten ett skönt stöd. Du kan dessutom anpassa snörningen så att de sitter skönt utan att strama eller glappa.
  • Idag finns Dr. Martens i fler varianter än någonsin, så att du kan hitta den modell som passar just din personliga stil.
  • Dr Martens tillverkas för både kvinnor, män och barn och kan därför användas av hela familjen.

Därför passar Dr Martens-skor perfekt i vår!

Våren är kanske den svåraste årstiden att klä sig lagom varmt, men Dr Martens-skor är perfekta att ha på fötterna både till skogspromenaden och på stan. Sulan greppar bra även om det är blött på marken, och skon andas så att du slipper bli för varm om fötterna. De är helt enkelt mångsidiga på ett perfekt sätt och funkar även i aprilväder. Med ett par Dr Martens på fötterna är man redo för de flesta av vårens utflykter och äventyr!

Vad är Dr Martens-skor?